Je gezicht reinigen met reinigingsproducten van Ici Paris XL

Reinigen van je gezicht, een heel belangrijk onderdeel van je dagelijkse routine om een gezonde huid te krijgen en te behouden. Ik heb reinigingsproducten van Ici Paris XL getest.

 

Reinigingsproducten Ici Paris XL

Reinigingsproducten Ici Paris XL

Ik heb een hele gevoelige huid en ik reageer snel en heel erg heftig op sommige reinigingsproducten. Ik geef liever geld uit aan een mooie lipstick dan veel geld aan reinigingslotion. Maar het is wel een must do om iedere avond je make-up grondig te verwijderen en je gezicht te verzorgen. Vaak kan ik niet goed tegen goedkope merken omdat er in veel doekjes en lotions een vorm van alcohol in verwerkt zit. Het resultaat is een gezicht dat onder de rode en branderige vlekken zit. Maar ik wil ook niet te veel geld kwijt zijn, en ik kwam bij de Ici Paris XL een huismerk reinigingslijn tegen.

 

Reinigingslotion Ici Paris XL

Reinigingslotion Ici Paris XL

In de reinigingslotion zit wel alcohol zag ik toen ik thuis aankwam…. de verkoopster zei van niet maar in de tonic zit geen alcohol. Ik besloot toch maar een gokje te wagen en heb mijn gezicht meerdere dagen schoongemaakt met de reinigingslotion. De eerste avond had ik een klein beetje een branderig gevoel op mijn gezicht maar geen rode vlekken te bekennen. De tweede avond voelde ik niks meer tot mijn verbazing! Een goed teken want dan is het niet agressief voor je huid. De fles bevat een pompje, iets wat een plus punt is omdat ik regelmatig uitschiet met knijpflessen.

 

Reinigingslotion Ici Paris XL

Reinigingslotion Ici Paris XL

De lotion ruikt volgens Kelly een beetje naar Zwitsal, en ik weet niet zo goed waar het naar ruikt als ik eerlijk ben, maar wel een lekkere geur. De lotion reinigt grondig en laat geen resten achter op je gezicht.

 

Reinigings Tonic Ici Paris XL

Reinigings Tonic Ici Paris XL

De Tonic is geschikt voor een gevoelige huid, dit is overigens de enige versie die Ici Paris XL verkoopt. Deze tonic is wel alcohol vrij en ook deze fles bevat een handig pompje. Ik gebruik deze tonic na het reinigen met de lotion om zeker te zijn dat al het vuil echt helemaal van mijn gezicht is. Het geeft een fris en verkwikkend gevoel en is zacht voor mijn huid. Ook deze geur kan ik niet helemaal plaatsen maar het ruikt wel lekker fris!

 

Ik ben tevreden met de reinigingslotion en tonic van Ici Paris XL, ze zijn niet agressief op je huid en reinigen je huid grondig. Ici Paris verkoopt ook een reinignigsproduct voor waterproof make-up, iets wat ik zelden tot niet gebruik maar wel handig is om te weten.

 

De reinigingslotion en Tonic bevatten beide 400 ml en kosten €9,99 per stuk en zijn verkrijgbaar bij Ici Paris XL.

 

Heb jij een favoriet reinigingsproduct? Deel je ervaring met ons!

Feel free to leave a reply!

 

 

Leave a Reply